DAVID J. MALAN: Katsotaanpa toteuttaa ohjelma, joka hyödyntää CS50 kirjasto, käyttäen nimisen toiminnon saada int, jonka tarkoitus elämässä on tehdä juuri sitä, saada int, tai kokonaisluku, käyttäjältä. No, käyttää tätä toimintoa ensin täytyy sisällyttää CS50 kirjaston header-tiedosto, jonka voimme tehdä terävä include-lause. 

Katsotaanpa seuraavaksi, kuten me usein teemme, kuuluu standardi io.h niin että meillä on pääsy toiminnon, kuten printf. Katsotaanpa nyt julistaa tärkein, itse int Tärkein mitätön, avoin kihara ahdin, ja preemptively lähellä kihara ahdin. Ja katsotaanpa nyt edetä pyytää käyttäjältä kaksi kokonaislukuja, ja Soitetaan ne, vuoksi keskusteluihin, x ja y. Ja antaa lisää lopuksi näiden kahden arvot, x ja y, yhteen niin, että toteuttaa hyvin yksinkertaisin laskimia. 

printf, antakaa minulle int. Ja nyt meidän täytyy itse saada että int käyttäjältä. Voit tehdä tämän, aion julistaa muuttuja nimeltä x, mikä jaettaessa Joissakin tietokoneen muistin Tämän muuttujan, x. Ja nyt haluan antaa käyttäen sijoitusoperaattori, palauttaa arvon, niin sanotusti GET int. Toisin sanoen, oikealla puolella Tämän ilmaisun, kutsukaamme saada int, joka on funktio ilmoitettu CS50.h ja anna get int tehdä raskainta saada int jotenkin käyttäjältä, palauttamalla sen, niin sanotusti, ja sitten tallentaa sen oikealla puolella tämän ilmaisun osaksi vasemmalla puolella tämän ilmaisun. 

Katsotaanpa seuraavaksi tehdä sama asia, tämä aika saada vastinetta muuttuja nimeltä y. printf, antakaa minulle toinen int. int y, mikä julistaa uuden muuttuja, tällä kertaa nimeltään y, vastaa saada int. Toisin sanoen, voin soittaa get int useita kertoja, ja joka kerta, kun se on aio palata tahansa kokonaisluku käyttäjä on todellisuudessa kirjoittanut. 

Lopuksi, nyt lisätä x ja y yhdessä. printf, tämä summa% d ja% d, joten Toisin sanoen, aion kytkeä arvot x ja y niille paikkamerkki arvoja. % D on hyvin,% d. Toisin sanoen, jos voin lisätä yhden int toiseen int, aion saada kolmasosa int. Siksi aion käyttää kolmannen aseta pidike int. 

Ajan, kenoviiva n, vain laittaa uusi viivaa näytössä liikkumaan kohdistin alas siististi, lähellä lainaus. 

Nyt, printf, tässä tapauksessa on menossa täytyy ottaa joitakin ylimääräisiä argumentteja, kolme, itse asiassa. Koska siinä ensimmäinen väite, olen mainitsi kolme paikka haltijoille. Joten aion erottaa näitä argumentit, kuten aina, pilkuilla. Ensimmäinen tällainen väite tulee olemaan x, toinen tällainen väite on menossa olla y, ja kolmas tällainen väite tulee olemaan, hyvin, vain aritmeettinen lauseke, x plus y. Aion suljen parametrilistaus kanssa suluissa, puolipiste, Pelasta tiedostoon, ja nyt kääntää tämän ohjelman. 

Tee lisätoiminto Enter. Olen takaisin minun vilkkua ajallaan. Katsotaanpa nyt käyttää sitä - dot slash lisätoiminto Enter. Antakaa minulle int. Aloitetaan 1. Antakaa minulle toinen int. Mennään 2. Ja toivottavasti summa 1 ja 2 on 3.