1
2
3
4
5
DAVID J. MALAN: Nu, i det sidste eksempel, jeg afbrudt min JavaScript kode i min HTML, specielt sætte denne opfordring til at citere indersiden af værdien af ​​min på indsende attribut. Lad os rydde tingene en smule og faktor op ud alle at JavaScript-kode ind i en script-tag i mine sider hovedet, og i stedet give den samme form tag en entydig identifikator via som vi kan få det. 

Specifikt, lad os erstatte denne attribut her med ID lig citat, citat slut, siger, citat. I mellemtiden, lad os gå op til mit eksisterende citat funktion, skåret ud at kode helt, og erstatte den funktion citerer selv med følgende - dollar tegn, funktion, præciserer, at når dokumentet er klar hjælp jQuery stenografi notation, jeg vil at udføre følgende kode. Dollar tegn, citat, citat slut, citat - no pun intended - hvorved det præciseres, at jeg gerne vil få elementet fra min DOM, hvis entydig identifikator er tilbud, og så ville jeg gerne registrere en hændelseshandler for formularen indsendelse med prik indsende, passerer til, at en anden anonym funktion, at denne gang vil tage et argument, en begivenhed. Og så, inde i denne funktion er jeg kommer til at indsætte denne kode fra før men angive, at jeg gerne vil forhindre standard opførsel af det indsendelse begivenhed, så selve formularen der ikke er indgivet til en egentlig fjernserver. 

Lad os nu gemme denne fil og åbne det op i min browser. http://localhost/ajax.html. Der er denne form. Lad os skrive et symbol ligesom FB for Facebook og få tilbud. Og der er Facebooks seneste aktiekursen.