1
2
3
4
5
David J. Malan: Sada, u taj zadnji primjer, mjestimice sam JavaScript code u mojoj HTML, posebno stavljajući taj poziv da citiram unutar Vrijednost moje na slanje atribut. Idemo očistiti stvari malo i faktor iz svega toga JavaScript koda u Skripta tag u mojim stranicama glavu, i umjesto toga dati da isti oblik Tag Jedinstveni identifikator putem što smo ga dobili. 

Naime, neka je zamijeniti ovaj atribut ovdje s ID jednako citat, završiti citat, kažu, citat. U međuvremenu, idemo do moje postojeće Citat funkcija, izrezati taj kod uopce, i zamijeniti funkcije citat sama sa sljedeća - znak dolara, funkcija, navodeći da kada je dokument spreman pomoću jQuery skraćenica, želim izvršiti sljedeći kod. Znak dolara, citiram, završiti citat, citat - nema namjeru dosjetka - čime navodeći da bih dobili element iz mog DOM, čije Jedinstveni identifikator je citat, a onda bih se registrirati događaj rukovatelj za slanje obrasca s točkom podnijeti, prolazi se da je još jedan anonimna funkcija da ovaj put neće uzeti jedan argument, događaj. I onda, unutar ove funkcije sam će zalijepite taj kod od prije , ali navesti da bih želio da se spriječi default ponašanje koje Podnošenje događaja, tako da sama forma nije podnesen stvarna udaljeni poslužitelj. 

Idemo sada spremiti ovu datoteku i otvorite ga u pregledniku. http://localhost/ajax.html. Tu je taj obrazac. Idemo upisati simbol poput FB Facebook i dobiti citat. I tu je Facebook-a Najnovija cijena dionica.