1
2
3
4
5
David J. MALAN: Acum, în ultima exemplu, am intercalate JavaScript mea Cod în HTML mea, în special punând care apel la citez interiorul valoarea de pe prezenta mea atribut. Să curăța lucrurile un pic și factor tot din codul JavaScript într-un tag-ul script-ul în paginile mele cap, și în schimb da că aceeași formă tag o identificator unic prin pe care o putem obține. 

În mod special, să înlocuiască această atribut aici cu ID-ul este egal cu citat, unquote, spune, citat. Între timp, hai să mergem până la meu existent Funcția citat, taie codul totul, și înlocuiți funcția citat se cu următoarele - semn dolar, funcție, precizând că în cazul în care documentul este gata folosind jQuery notația prescurtată, vreau pentru a executa codul următor. Semn dolar, oferta, citatul, citat - nr joc de cuvinte destinate - specificând că aș vrea să obține elementul de DOM mea, a cărui identificator unic este citat, iar apoi mi-ar dori să înregistreze un handler eveniment pentru depunerea formularului cu punct să prezinte, trecerea la un alt că Funcția anonim că de această dată se va ia un argument, un eveniment. Și apoi, în interiorul acestei funcții sunt O să inserați codul de mai înainte dar precizează că aș vrea să prevină comportamentul implicit de care eveniment depunere, astfel încât forma în sine nu este prezentat un real server de la distanță. 

Să salvăm acum acest fișier și deschide-l in browser-ul meu. http://localhost/ajax.html. Nu e forma. Să tastați un simbol ca FB de Facebook și de a lua citat. Și nu există Facebook cele mai recente prețul de vînzare.