1
2
3
4
5
6
7
8
9
SPEAKER: Idemo poboljšati nakon koje Posljednji primjer malo dalje. Ovaj put, umjesto pomoću upozorenje funkcija, koji stvara prozor koji varira estetski iz preglednika na Preglednik, neka je umjesto položiti Najnovija cijena dionica u mome Sama stranica - to jest, unutar stranice u domu. 

Obavijest ovdje, u AJAX-2.html, sam dodao dodatnu liniju koja određuje cijena debelog crijeva, nakon čega slijedi vijek, što je nešto poput podjele na stranici, ali to ne izbijaju na novoj liniji. I to span ima ID atribut čija vrijednost je cijena, a neke zadane Tekst unutar njih se otvaraju i zatvaraju oznake koje jednostavno kaže da se određuje. 

U međuvremenu, ovdje u mojoj stranici glavu, Imam oznaku skripte kao i prije. I napraviti URL na quote.php, prolazi u simbol kao HTTP getParameter, a ja zovem jQuery-a getJSON funkciju kao i prije. No, linija koda da ja sada idem pisati kada dobijem podatke iz quote.php, kao JSON objekt, je znak dolara, citiram, završiti citat, funta, cijena, a time navodeći da bih dobiti elementa iz mog doma, čiji je Jedinstveni identifikator je cijena. 

I ja bih se onda zvati funkcije ili metoda unutar koje se zove html, koji kaže ažurirati HTML toga Element se, u ovom slučaju, data.price. 

Idemo sada spremiti datoteku i otvorite ovu stranu u pregledniku. http://localhost/ajax-2.html-- tu je taj isti obrazac, ali ovaj Vrijeme s cijenom ispod njega. Idemo upisati simbol poput FB za Facebook i tip Dobiti Citat. I umjesto da se vidi prozor upozorenja ovo vrijeme, umjesto toga pogledajte u moje stranice DOM Facebookov najnovije cijena dionica.