1
2
3
4
5
6
7
8
9
SPEAKER: Laten we verbeteren op dat laatste voorbeeld een beetje verder. Deze keer, in plaats van de signalering functie die een venster ontstaat dat varieert esthetisch van browser tot browser, laten we in plaats daarvan insluiten de laatste beurskoers binnenkant van mijn pagina zelf - dat wil zeggen, binnen van de pagina's dom. 

Let hier op, in ajax-2.html, ik heb voegde een extra regel dat specificeert Price colon, gevolgd door een overspanning, dat is een soort van een divisie van de pagina, maar het niet pauze op een nieuwe regel. En die spanwijdte heeft een ID attribuut waarvan waarde is de prijs, en een aantal standaard tekst binnen van deze open en dicht tags die gewoon zegt te zijn bepaald. 

Ondertussen, hier in mijn pagina's hoofd, Ik heb een script-tag als voorheen. Ik construeer een URL om quote.php, passeren in een symbool zoals een HTTP getParameter, en ik roep jQuery getJSON functie als voorheen. Maar de lijn van de code die ik ga nu te schrijven wanneer ik de gegevens ontvangen van quote.php, als een JSON object, is dollarteken, citaat, unquote, pond, prijs, waarin wordt vastgelegd dat ik zou willen te element krijg van mijn dom, waarvan unieke identifier is de prijs. 

En ik wil dan bel een functie of methode binnenkant van die zogenaamde html, die zegt het actualiseren van de HTML-code van dat element, in dit geval, data.price. 

Laten we nu het bestand opslaan en openen deze pagina in mijn browser. http://localhost/ajax-2.html-- er is dat dezelfde vorm, maar dit tijd met een prijs eronder. Laten we typen een symbool zoals FB Facebook en het type Offerte aanvragen. En dan zie je een waarschuwingsvenster deze tijd, we in plaats daarvan zien in mijn pagina's dom Facebook de laatste beurskoers.