SPEAKER: Până acum, în cadrul programelor de ne-am scris, ne-am declarat principal ca int main. Și în tot acest timp, acest gol a pur și simplu a fost precizând că program nu se ia nici o argumente în linia de comandă. Cu alte cuvinte, atunci când un utilizator execută o Programul, el sau ea poate oferi comandă argumente în linia de scris suplimentare cuvinte sau fraze, după programului numele la prompt. 

Ei bine, dacă vrei programul de ia argumente în linia de comandă, unul sau mai multe astfel de cuvinte, avem nevoie pentru a înlocui anula cu o pereche de argumente. Deci, haideți să facem asta. Includeți CS50.h. Includeți io.h. standard, Int, principal, și acum, în loc de vid, Am de gând să specificați un int numit argc, și o serie de siruri de caractere numit argv. 

Acum, argc și argv sunt pur și simplu convenții. Ne-am fi putut numi aceste argumente cele mai multe orice vrem. Dar ceea ce este important este faptul că argc este un int, deoarece prin definiție, este O să conțină contează argument, numărul de cuvinte în total pe care utilizator a tastat la promptul lui sau a ei. 

Argv, între timp, vector argument, este va fi de fapt o matrice de stocare toate cuvintele pe care utilizatorul are tastat la promptul lui sau a ei. Să continuăm să facem ceva acum cu unul sau mai mulți dintre aceștia argumente în linia de comandă. În special, să mergem mai departe și de imprimare indiferent de cuvânt tipurile de utilizatori după numele programului la prompt. 

Deschis suport, suport închis, imprimare f, la suta s, backslash n, virgulă. Și acum am nevoie să-i spun de imprimare f ce valoare să conectați în acel substituent. Vreau ca primul cuvânt pe care utilizatorul are tastat după numele programului. Și așa am de gând pentru a specifica suport argv 1, închis paranteze, punct și virgulă. 

Acum, de ce suport 1 și nu suport 0? Ei bine, se pare, stocate automat în argv 0 va fi Numele real program. Deci, primul cuvânt care utilizatorul tastează după numele programului este, de convenție, va fi stocate în argv 1. 

Hai acum compila și rula acest program. Face argv 0 puncte slash argv 0, și acum un cuvânt ca salut, intra. Și acolo l-am avea, salut.