SPEAKER: Muista, että kaikki alla huppu tietokone on tallennettu käyttäen bittiä. Ja bitit puolestaan ​​voidaan käyttää edustaa numeroita. Ja numeroita, puolestaan ​​voidaan käyttää edustaa merkkiä. Itse asiassa on olemassa tavanomaista kartoitus ne numerot ja kirjeitä, nimeltään ASCII - American Standard Code for Tietojen vaihto. 

Nyt C, käy ilmi, että näemme tämän vastaavuuden, koska emme ole vain ints, meillä on myös merkkiä, molemmat jonka lopussa päivä ovat edustettuina numerot ja puolestaan ​​bittiä. Joten kirjoittaa yksinkertainen ohjelma, joka yksinkertaisesti kertoo minulle, mitä kartoitus on välillä numeroita ja kirjaimia, pitäen mielessä, että 65 on pääoman ja 97 on pienet kirjaimet. Aloitetaanpa. 

"Kuuluu vakio I / O-piste h." "Int Tärkein mitätön. "Ja nyt haluaisin kerrata hoitaakseen kaikki isoilla kirjaimilla tulostaa niiden numeerinen ja merkki vastineet. Joten tämä, minä käytän "puolesta" silmukka. "Int i saa - ja nyt, sen sijaan alkavat tavallista 0, miksi en aloita arvo Tiedän olevan merkittäviä, kuten 65 pääoman? Tehdään tämä, niin kauan on i on pienempi kuin - um - 65 plus 26, koska tiedän, että ovat 26 kirjaimet aakkoset. Ja sitten jokaisen iteraation tämän silmukka, haluan kasvattaa i 1. 

Nyt on jokaisen iteraation tämän silmukka, mitä haluan tehdä? Haluaisin tulostaa mitä nykyinen numero on i ja mitä vastaava merkki on. Nyt saavuttamiseksi, voin heittää, niin puhua, int nieriää seuraavalla tavalla. "Print f% i on% c backslash n" In Toisin sanoen, haluan sanoa, että tämä numero on tämä merkki. Joten minun täytyy kytkeä kaksi arvoa tähän aseta pidikkeet tulostaa f, joten Teen pilkku i, pilkku - 

Nyt minulla ei ole muuttuja c tai char, mutta minulla on useita. Ja tiedän, että numerot voidaan kuvata kirjeet, en yksinkertaisesti tarvitse kertoa tietokone tehdä. Ja jotta voin heittää i: int char, yksinkertaisesti täsmennetään Suluissa että olisin todellakin kuten muuntaa sen char. 

Katsotaanpa nyt lopettaa tämän lausunnon, tallenna tiedoston, ja kääntää tämän ohjelman. "Tehdä ascii 0 dot slash ascii 0." Ja hyvin nopeasti tulostaa sen ruudulla Tämän kartoituksen välillä numeroita ja niiden luonne vastineet. Itse asiassa, jos en siirry takaisin ylös, haluan ensin nähdä, että 65 on, 66 on B, ja jos minä selaa takaisin alas, 90 on Z.