David J. Malan: Idemo na usavršavanju ispis ASCII znakova samo malo. Budući da su likovi jednostavno brojevi Ispod haube, ispada da čak i unutar naše petlje konstrukt smo zapravo mogu ponoviti ne samo tijekom Samo Ints, ali i tijekom sami znakova. 

Drugim riječima, ne bih mogao reći Računalo će pokrenuti iterating od A do do Z, a ne ni znati više nositi s ekvivalencije u biti 65 i Z je 90. Drugim riječima, ja mogu reimplement ovaj program kao što slijedi. 

Za char, nazovimo to C, jednako. I sada bih želio započeti iterating kad je lik jednako citat, završiti citat, A. I obavijest jednostruke navodnike. To je zaista jedan znak a ne jedan niz znakova. 

Zarez. Ajmo ponoviti, tako dugo dok je c manje od ili jednak glavnog Z, također jednom citirao. I na svakom ponavljanju ove petlje, neka je prirast c sebe. Jer opet, na kraju dan, c je samo broj ispod poklopca motora. I tako smo se također može manipulirati ona kao takva. 

Sada unutar ove petlje, neka je print iz toga posto sam je posto c, kosih crta n. I priključiti se sada za i rezultat lijevanje c, ugljen koji se na int, a slijede by c sebe. 

Zarez. Spremi moj dosje. I neka je prikupljanje i trčanje. Provjerite ASCII 1 točka kose crte ASCII 1. A, pomicanje natrag, vidimo da je 65 je ponovno, 66 je opet B, a sve putu prema dolje do 90 je opet Z.