ALTAVEU 1: Anem a escriure un programa amb un interfície gràfica d'usuari que inclou una finestra i un botó there in Anem a començar. En primer lloc, deixa anar per davant i declaro 1 g finestra, cridant a la finestra variable. I assignar a la mateixa, el retorn valor de la nova g finestra. Què crearà una instància de la nostra finestra. I a continuació, especifiquem un ample de 320 píxels, i l'alçada de 240 píxels. Una mica arbitràriament, però petita prou perquè càpiga a la pantalla. Ara anem a crear una instància de botó g. No només amb una etiqueta que l'usuari veuran, però també amb una única identificador. Un comando de trucada acció, que la voluntat de fet la identificació exclusiva d'aquest botó. g Botó, botó, rep el retorn valor de nou el botó g. I és una etiqueta, en, botó simplement,. I després anem a comandament d'acció del conjunt, passant en aquest botó i un únic, i alguna paraula arbitrària què, premeu. Ara anem a afegir el botó a una regió de la finestra, evitant en la finestra, i el botó, i un identificador per la regió sud de la finestra - que d'acord amb la portàtil de Stanford biblioteca, és la part inferior de la pantalla. 

I ara anem a deliberadament induir un bucle infinit. Dins d'aquest bucle anem escoltar per dues coses. Un, si l'usuari ha triat per tancar la finestra. I dos, si l'usuari té fet clic en aquest botó específic. En primer lloc, anem a declarar un esdeveniment g d'acció, anomenat l'esdeveniment variable. I assignar a la mateixa, el valor de retorn d'esperar per a l'esdeveniment, esdeveniment action. 

I ara anem a veure si aquest esdeveniment és el tancament d'una finestra. Si, rebre, esdeveniment, tipus, el pas d'una esdeveniment, igual, iguals, finestra subratllar tancat. Una constant especial declarat al Stanford biblioteca portàtil que representa exactament això, la tancament d'una finestra. Llavors em vaig a sortir d'aquest bucle infinit en cas contrari, de manera que arribar al final de la funció. En cas contrari, vaig a comprovar si string compari d'aconseguir, acció, mandats, passant d'un esdeveniment, coma, cita fi de la cita, feu clic a - que únic identificador d'abans - és igual, és igual a zero. Llavors, vaig a imprimir alguna cosa es va fer clic al botó arbitrària, com. 

En altres paraules, si en assabentar-se que un botó s'ha fet clic, i aquest esdeveniment indica que el botó s'ha fet clic va ser l'un amb l'identificador únic de cometes clic, llavors vull reportar tant a la pantalla. Ara bé, en aquest cas, només disposarà d'un botó. Però per si de cas la meva sol · licitud havia diversos botons, aquesta tècnica seria em permeto distingir entre els diversos botons. Fora d'aquest llaç, ara, me'n vaig a procedirà a tancar g finestra, passant a la finestra com el seu argument, i després tornar a zero. 

Ara anem a guardar, compilar, i executar aquest programa. Feu el botó, botó de barra de punts. Aquí està la meva finestra, hi ha el botó. Seguirem endavant i feu clic a al botó. I es va fer clic al botó. Anem clic a això de nou. Button s'ha fet clic. 

Ara farem clic a la X a la part superior cantonada dreta per tancar la finestra, i sortim d'aquest bucle i tornem a zero.