SPEAKER 1: Lad os skrive et program med en grafisk brugergrænseflade, der omfatter et vindue og en knap der i. Lad os komme i gang. Først, lad mig gå videre og erklære en g vindue, kalder variablen vindue. Og tildele til det, afkastet værdi af ny g vindue. Hvilket vil instantiere vores vindue. Og så skal vi angive en bredde på 320 pixels, og højden 240 pixel. Noget vilkårligt, men små nok til at passe på skærmen. Lad os nu instantiere en g-knappen. Ikke kun med en etiket, at brugeren ser, men også med en unik identifikator. En såkaldt handlingskommando, der vil faktisk entydigt identificere, at knap. g-knap, knap, får afkastet værdien af ​​nye g-knappen. Og det er en etiket, skal være, ganske enkelt knap. Og så lad os sætte handling kommando, passerer i denne knap og en unik, og nogle hvad vilkårlige ord, skal du klikke på. Lad os nu tilføje knappen til en region af vinduet, uden om i vinduet, og knappen, og et id for den sydlige del af vinduet - at ifølge Stanford bærbare bibliotek, er den nederste del på skærmen. 

Og lad os nu bevidst inducere en uendelig løkke. Inde i denne løkke vi vil at lytte til to ting. One, om brugeren har valgt for at lukke vinduet. Og to, uanset om brugeren har klikket på den specifikke knap. Først, vi kommer til at erklære en g handling begivenhed, kald den variable begivenhed. Og tildele til det, returværdien af vente begivenhed, handling begivenhed. 

Og lad os nu se om denne begivenhed er lukning af et vindue. Hvis få, begivenhed, type, der passerer en begivenhed, lig, lig, vindue underscore lukket. En særlig konstant erklæret i Stanford bærbar bibliotek, repræsenterer præcis det, den lukning af et vindue. Så jeg har tænkt mig at bryde ud af denne ellers uendelig løkke, således at vi nå enden af ​​funktionen. Ellers vil jeg kontrollere, om streng sammenligne af få, action, kommando, der passerer en begivenhed, komma, citat citat slut, klik - det unikke identifier fra før - lig, lig nul. Så jeg vil udskrive noget vilkårlig, ligesom knap blev klikket. 

Med andre ord, hvis efter at have hørt, at en knap blev klikket, og denne begivenhed angiver, at knappen blev klikket var den ene med den unikke identifikationskode citat citat slut klik, så vil jeg at rapportere så meget på skærmen. Nu, kun i dette tilfælde jeg har en knap. Men bare i tilfælde min ansøgning havde flere knapper, denne teknik ville tillade mig at skelne mellem de flere knapper. Uden for denne løkke, nu vil jeg Fortsæt at lukke g vindue, der passerer i vinduet, som sin argumentation, og derefter vende tilbage til nul. 

Lad os nu gemme, kompilere, og køre dette program. Gør knap, prik skråstreg knappen. Der er mit vindue, er der på knappen. Lad os gå videre og klik på knappen. Og knappen blev klikket. Lad os klikke på det igen. Button blev klikket. 

Lad os nu klikke på x øverst højre hjørne for at lukke vinduet, og vi bryde ud af denne løkke og vi vender tilbage til nul.