DAVID MALAN: Katsotaanpa nyt tarkentaa Tässä ohjelmassa hieman pidemmälle. Eikö olisi mukavaa, jos toupper voisi hyödyntää kirjain, jos pieniksi, ja jos ei pieniä, pass sitä kautta muuttumattomana? Toisin sanoen, voisin korvata my if-else lohko yhden puhelun toupper? 

No, vastaus tähän kysymykseen, Parasta etsiä asiakirjat toupper. Voit tehdä niin, anna minun avautuu suurempi terminaali ikkunan ulkopuolella gedit, ja kirjoita mies toupper, mikä merkitsee, että haluaisin avata ns man-sivuilta toiminto toupper. Kun enteriä, näen näytön kuten tämä. Ja nyt huomata, että ne näyttävät yhdistetty asiakirjat toupper ylempi kanssa että tolower. Mutta ei väliä. 

Huomaat alle synopsis, että Mieleeni että todellakin käyttää tätä toiminto, I sisällyttää header-tiedosto ctype.h. Alla, että näet, että toupper on ilmoitettu palaavat int ja hyväksyä int, joka on vähän utelias, koska tähän asti, olen ollut manipuloimalla merkkiä vain. Mutta se on OK. On käynyt ilmi, että tämä on vain yleissopimus, ja voimme silti käyttää C vaikka se on nieriä, vaikka se on ilmoitettu int. 

Nyt kuvaus tästä, näen, että toupper muuntaa kirjain c isoiksi, jos mahdollista. Ja alle palautusarvon, näen, että palautettu arvo on se, että muunnetaan kirjain, tai c, jos muuntaminen ei ollut mahdollista. Ja siellä on tietoa Etsin. Jos C ei ole, itse asiassa pieniä kirjeen, näyttää siltä, ​​että toupper tulee yksinkertaisesti sitä pitkin ennallaan. 

Joten nyt palata minun koodi. Ja katsotaanpa nyt poistaa kokonaisuudessaan tämä ehdollinen lohko ja korvata se, yksinkertaisesti, jossa printf% c pilkulla toupper s kiinnike suljen paren sulje kantatuote puolipiste, jolloin merkitsee, että haluaisin korvata% c kanssa arvo nteen kirje s, jos nnen kirje s pieniksi. Tai vaikka se ei ole, se on läpi muuttumattomana. 

Katsotaanpa nyt kääntää tämän ohjelman kanssa tehdä capitalize2, ja ajaa sen kanssa capitalize2 jälleen kirjoittamalla hei. Ja todellakin, palaamme isoja. Katsotaanpa taas kirjoittaa David. Ja sekin on isoja.