SPEAKER 1: Să scrie un program care dispune de o interfață grafică de utilizator cu un caseta de selectare, și să vedem dacă nu ne putem da seama cum să asculte pentru utilizatori interacțiuni cu care caseta de selectare așa pe care le poate imprima pe ecran ori de câte ori am auzit cecul de utilizator sau debifați care caseta de selectare. 

M-am ajuns am început aici, în avansa cu un cod schelet. Acum, hai să mergem și completați în gol. În primul rând, după alocarea fereastra, eu sunt O să mergeți mai departe și să aloce o GCheckBox, numindu-l caseta. Și am de gând să o atribuiți-l revenirea Valoarea de newGCheckBox, și eu sunt O să treacă într-un șir de, să zicem, "Eu sunt de acord. "Cu alte cuvinte, care este etichetă care va fi asociată cu care caseta de selectare. 

Apoi, să mergem mai departe și de apel setActionCommand, trece în caseta și trecerea într-un unic identificator, cum ar fi "de verificare." În alte cuvinte, vreau să asocieze un unic cuvânt, oarecum arbitrar, dar în mod special în acest caz "verifica", așa că, atunci când această casetă este bifată, I poate identifica potențial unic care căsuță dacă interfață meu sa întâmplat cu au mai multe casete de selectare. 

Să următor adăuga caseta de la interfață cu utilizatorul cu addToRegion, trece în fereastra, trece în caseta, și trece în, citez, "SUD", "Sud" a fi identificator unic definite în Stanford Biblioteca portabil, care pur și simplu se referă la regiunea de sud, sau în partea de jos regiune, de o interfață de utilizator. 

Să următor în mod deliberat induce o buclă infinită. În interiorul acestui buclă, să acum asculta pentru trei acțiuni. Unul, utilizatorul încearcă să închide fereastra. Doi, verificarea caseta utilizator. Și trei, debifarea utilizator caseta. 

Să declare în primul rând o GActionEvent, numindu-l eveniment. Și să alocați o întoarcere Valoarea de waitForEvent. Trecând în ACTION_EVENT, o constantă a declarat în Portable Stanford Bibliotecă care indică faptul că mi-ar ca să asculte pentru o acțiune. 

Să selectare de lângă, dacă, getEventType, trecerea în caz, este egal cu egalii WINDOW_CLOSED, o altă constantă a declarat în portabil Stanford bibliotecă care indică faptul că, într-adevăr, fereastra a fost închis. Atunci să iasă din mea buclă altfel infinit. 

În cele din urmă, să ascultăm pentru utilizator verificarea caseta sau debifarea casetei după cum urmează. Dacă șir comparație a getActionCommand, trecerea la eveniment. Virgulă, citez, "check" egal este egal cu 0. Cu alte cuvinte, dacă identificatorul unic asociată cu checkbox care a fost verificat este, citat unquote, "check", unic de identificare pe care le-am furnizat mai devreme, atunci hai continua să facă următoarele. 

În cazul în care este ales caseta, apoi am de gând pentru a imprima, de exemplu, caseta a fost verificată. Altfel am de gând să-și asume faptul că caseta a fost de necontrolat, și așa am va imprima acest loc. Checkbox printf fost necontrolat. Cu alte cuvinte, este ales un alt Funcția definită în Stanford Biblioteca portabil, care nu exact asta - a verifica dacă o casetă de selectare este selectată. 

Să acum salva, compila, și a alerga acest program. Face caseta. . / Caseta. Există interfață meu de utilizare. Și într-adevăr, există caseta mea. Dacă acum am faceți clic pe acesta, "caseta a fost verificate. "Și dacă l-am faceți clic din nou, "Caseta a fost necontrolat."