SPEAKER 1: Napišimo program, ki Ima grafični uporabniški vmesnik z potrditveno polje, in videli, če ne moremo ugotoviti izvedeti, kako poslušati za uporabnika interakcije s to potrditveno polje, tako da bomo lahko natisnete na zaslonu ko smo slišali ček uporabnikov ali počistite to potrditveno polje. 

Sem prišel sem začela tukaj napreduje z nekaj skeleton kodo. Zdaj pa pojdi in izpolnite v prazno. Prvič, po dodelitvi to okno, sem dogaja, da gredo naprej in dodeliti GCheckBox, jo kliče polje. In bom določila, če bi vrnitev Vrednost newGCheckBox, in sem tekoč prehod v nizu, recimo, "I Strinjam se. "Z drugimi besedami, to je nalepka, ki je vključen s to potrditveno polje. 

Naprej, gremo naprej in pokličite setActionCommand, ki poteka v polje in prehaja v edinstven identifikator, kot je "preverjanje". V drugi Besede, želim povezati edinstven Beseda, nekoliko arbitrarno, ampak posebej v tem primeru "preveriti," tako da ko se preverja to potrditveno polje, I potencialno lahko enolično identifikacijo, ki polje vključite, če moj vmesnik je zgodilo imajo več polja. 

Dajmo zraven dodati polje, da uporabniški vmesnik z addToRegion, , ki poteka v oknu, ki poteka v kvadratek, in poteka v citatom citata "Jug", "jug" so edinstveni identifikator opredeljeno v Stanfordu Prenosni knjižnica, ki se preprosto nanaša na južna regija, ali dno regijo, ki uporabniškega vmesnika. 

Poglejmo naslednji namerno izzivati neskončna zanka. Znotraj te zanke, dajmo zdaj poslušaj za tri ukrepe. Ena, uporabnik poskuša zaprete okno. Dva, uporabnik potrdite polje. In tretjič, uporabnik Izklop tega polja box. 

Poglejmo najprej razglasi GActionEvent, kliče dogodek. In ji naloži vrnitev, vrednost waitForEvent. , Ki poteka v ACTION_EVENT, konstante prijavljeni v Stanfordu Portable Knjižnica, ki nakazuje, da sem želeli poslušati za ukrepanje. 

Poglejmo naslednji pregled, če getEventType, gre v primeru enaka enaka WINDOW_CLOSED, ena konstanta razglasila v Stanfordu prenosnih knjižnica, ki kaže, da je res, Okno je bilo zaprto. Potem pa izbruhne mojega drugače neskončno zanko. 

Nazadnje Poslušajmo za uporabnika potrdite polje ali počistite polje takole. Če niz primerjati z getActionCommand, gre v primeru. Vejica quote citata "check" enaka enaka 0.. Z drugimi besedami, če edinstveni identifikator povezana z polje, ki je bila preverjena je, citiram konec citata, "preverjanje" edinstven Identifikacijska oznaka, da sem na voljo prej, potem pa dajmo nadaljuje, da naredite naslednje. 

Če isSelected polje, potem pa grem natisniti, na primer, polje je bila preverjena. Ostalo bom domnevati, da polje je nepreverjene, in tako sem dogaja, da natisnete to namesto tega. Printf polje je nepreverjene. Z drugimi besedami, isSelected je drugo funkcija definirana v Stanfordu Prenosni knjižnica, ki ne točno to - preveri, če polje je izbrano. 

Pojdimo zdaj rešiti, sestaviti, in zagon tega programa. Naredite polje. . / Polje. Tukaj je moj uporabniški vmesnik. In res, tam je moj polje. Če bom zdaj ga kliknite "polje je preveriti. "In če sem ga znova kliknite, "Polje je nepreverjene."