SPEAKER 1: Lad os skrive et program, beder brugeren om int, et heltal, og derefter gør en smule analyse på det, fortæller dem, om det er positiv eller negativ. For at gøre dette, så lad os planlægger at bruge getint funktion i CS50 Bibliotek, som jeg har tænkt mig at brug omfatte cs50.h. Jeg har tænkt mig at forudse ønsker at udskrive nogle ting til skærmen så godt. Så jeg vil også omfatte standardio.h. 

Og jeg vil nu erklære main som sædvanlig. int mainvoid, åben klammeparentes, og preemptively tæt klammeparentes. Jeg har tænkt mig at nu prompt brugeren om at int. Printf, glæde mig en i. Og jeg vil nu få at int fra brugeren. Int, lad os kalde det n, lig getint. 

Med andre ord, på den højre side dette udtryk, vil jeg kalde det CS50 funktion kaldet getint, som kommer til at gøre netop dette. Det er derefter vil vende tilbage denne værdi fra højre side af denne udtrykket til venstre side af denne ekspression i sidste ende opbevaring denne værdi i en variabel kaldet n. Lad os nu gøre en smule analyse. 

For dette, vil jeg ansætte en tilstand, eller en filial, med hvis n er, sige, større end 0, så er jeg kommer til at gøre følgende. Åbn klammeparentes og forebyggende luk klammeparentes. Jeg har tænkt mig at så udskrive "du valgte et positivt heltal. "/ n for formatering tæt citat, lukket parentes, semikolon. 

Else, vil jeg ønsker at udskrive noget lidt anderledes. Så andet, åben klammeparentes tæt krøllet klampe, printf, "du valgte en negativ heltal. "Okay, lad os gemme og kompilere dette program. Gør tilstand nul Enter. Jeg er tilbage på min blinkende prompt prik slash, tilstand, nul, Enter. 

Og lad os gøre den enkleste af tilregnelighed kontrollerer først. One som min int, og jeg faktisk plukket et positivt heltal. Lad os køre dette program igen med betingelse, nul, Enter, "giv mig en int. "Lad os prøve to. Jeg faktisk plukket et positivt heltal. 

Lad os gå negativ denne gang. Dot skråstreg, tilstand, nul. Negativ 1 og jeg plukket et negativt heltal. Men jeg er ikke færdig endnu. Lad os prøve et andet hjørne tilfældet, hvis du vil. Lad os prøve nul. 

Dot skråstreg, tilstand, nul, Enter, og nul. Og oh boy, jeg tog et negativt heltal. Men jeg er temmelig sikker på nul er defineret som hverken positiv eller negativ. Så jeg nødt til at løse dette.