SPEAKER 1: Kirjoitetaan ohjelma, joka kysyy käyttäjältä int, kokonaisluku, ja sitten tekee vähän analyysiä sitä, kertoen heille myös se on positiivinen tai negatiivinen. Voit tehdä tämän, niin suunnitellaan käytöstä getint toiminto CS50 Library, joissa minulla menossa on sisällyttää cs50.h. Aion ennakoida haluavat tulostamaan joitakin asioita näytön samoin. Joten olen myös menossa sisällyttää standardio.h. 

Ja minä lähden nyt julistaa Tärkein kuten tavallista. int mainvoid, avoin kihara ahdin, ja preemptively lähellä kihara ahdin. Aion nyt pikaista käyttäjälle, että int. Printf, please me sisään Ja olen nyt menossa että int käyttäjältä. Int, kutsukaamme sitä n, vastaa getint. 

Toisin sanoen, oikealla puolella Tämän ilmaisun, aion soittaa CS50 toiminto nimeltä getint, joka aikoo tehdä juuri näin. Se sitten aio palata, että arvo oikealta puolella tällä ilmaisu vasemmalla puolella tällä ilme, lopulta tallentamiseen että arvon muuttujaan Kutsutaan. Katsotaanpa nyt tehdä vähän analyysiä. 

Tätä varten aion käyttää tilan tai sivukonttori, jossa jos n on, vaikkapa suurempi kuin 0, niin olen aikoo tehdä seuraavaa. Avaa kihara ahdin ja preemptively sulje kihara ahdin. Aion sitten tulostaa "nostit positiivinen kokonaisluku. "/ N muotoilua, lähellä lainaus, suljettu suluissa, puolipiste. 

Else, aion haluat tulostaa jotain hieman erilaista. Niin muuten, avoin kihara ahdin lähellä kihara ahdin, printf, "otit negatiivinen kokonaisluku. "Selvä Säästetään ja koota tätä ohjelmaa. Tee Condition Zero Enter. Olen takaisin minun vilkkuva ajallaan dot slash, kunto, nolla, Enter. 

Ja tehkäämme yksinkertaisin sanity tarkistaa ensin. Yksi minun int, ja minä todellakin poimittuja positiivinen kokonaisluku. Katsotaanpa ajaa ohjelman uudelleen kunnossa, nolla, Anna, "antakaa minulle int. "Kokeillaan kaksi. Olen todellakin poimittu positiivinen kokonaisluku. 

Mennään negatiivinen tällä kertaa. Dot slash, kunto, nolla. Negatiivinen 1 ja otin negatiivinen kokonaisluku. Mutta en ole vielä valmis. Kokeillaan toiseen kulmaan tapauksessa, jos haluatte. Kokeillaan nolla. 

Dot slash, kunto, nolla, Enter, ja nolla. Ja oh boy, otin negatiivinen kokonaisluku. Mutta olen melko varma, että nolla on määritelty sillä ei myönteinen eikä kielteinen. Joten aion olla korjata tämä.