DAVID J. Malan: Tako, da je zadnji imel program bug pri čemer je poročala, da 0 negativna, čeprav tehnično 0 ni niti pozitivno niti negativno. Vendar ni problem. Mi lahko popraviti to napako, tako da vstavite drugo pogojevalo v naš program. 

Natančneje, na liniji 12 Grem pritisnite tipko Enter. In nato dodamo if in znaša enaka 0, odprto Curly brace, blizu kodrasti naramnicami. 

Zdaj boste opazili, da sem rekel, in natipkan enaka enaka kot nasprotju s samo enaka. No, to je preprosto zato, ker C je že uporabo enotne enačaju kot ti operater naloga in Da bi dodelitev vrednosti z desne da, recimo, spremenljivka na levi strani. Toda v tem primeru dejansko želimo preizkusiti n za enakost z 0. In za to, da v C, preprosto morali da ne pozabite uporabiti dveh enakih znakov. 

Torej, če nni dejansko enaka enaka 0, bom natisnete namesto naslednje. Natisni F, si izbral 0. Shranite mojo kartoteko. In zdaj pa pripravijo to kot pogoji 1. 

Nazaj na mojo utripajočo poziv, bom za zagon programa z dot slash, Pogoji 1. In kaj je naredil to isto duševno zdravje kot prej preveri še enkrat. 1 za mojo int, ki je dejansko pozitivni. Oglejmo ponovi to kot pogoj 1 z drugi vhod, recimo, negativnega 1, kar je celo negativen. 

Zdaj pa je test z 0. dot poševnica, pogoji 1. Enter. 0 in - Fuj. Jaz res izbral 0 tokrat.