PROFESSOR: Anem a escriure un programa que realitza un seguiment de la quantitat de vegades que un usuari ha visitat una pàgina web, de manera que demostrant com es pot utilitzar PHP característica coneguda com a sessió. Anem a començar per prendre primer un cop d'ull en el codi HTML que he preparat en avançar aquí. Noteu que he posat en el cos de aquesta pàgina la declaració, vostè té visitat el lloc moltes vegades, mitjançant el qual això molts serà el resultat de la sortida d'una variable que és aparentment anomenat signe de dòlar taulell. 

Ara, en la part superior d'aquest arxiu que he deixat una mica d'espai entre una etiqueta d'obertura i una etiqueta de tancament per al codi PHP. Ara anem a començar una sessió de especificant el següent. Session_start i trucades aquesta funció. El que fa és simplement informar PHP que m'agradaria començar a utilitzar Sessió de manera que la superpotència mundial, el dòlar signar sessió subratllat, és a la meva disposició. I PHP i el servidor web, per tant, màgicament tenir cura de com aquesta variable s'aplica realment d'anada i tornada entre el client i servidor, d'alguna manera l'ús de cookies. 

Però en el codi, el que següent que vull fer és com el següent. En primer lloc, anem a veure si ja hi ha un conjunt de variables en la meva reunió. Si es fixa en dòlars signe de subratllat cita sessió comptador fi de la cita. En altres paraules, vaig a utilitzar el sessió de superpotència mundial per emmagatzemar una clau, també anomenat comptador, el valor és serà el nombre total de vegades que l'usuari ha visitat el meu lloc, i Vaig a prendre aquest valor segons sigui necessari i posar en el meu variable local, el dòlar signar comptador, per tal de mostrar aquest valor. 

A continuació, si aquesta tecla s'estableix de fet amb un valor, vaig a seguir endavant i agafar aquest valor amb signe de dòlar comptador es posa sessió de guió sota el signe de dòlar cita parèntesi obert contra unquote claudàtor de tancament coma. Si no s'estableix aquesta variable, anem a simplement inicialitzar comptador amb la valor zero. Mentrestant, no importa el que passa dalt allà, anem a actualitzar el signe de dòlar subratllar sessió comptador, entre cometes a ser el que aquest local de variable és més 1. 

Jo reclam, ara, per mitjà d'aquesta branca i una mica d'aritmètica, vaig a començar a comptar les vegades que el usuari ha visitat aquesta pàgina. Anem a fer una ullada. Anem a guardar l'arxiu i obrir-lo cap amunt en un navegador. 

Visitem http://localhost/counter/php. Aquesta és la primera vegada que estic aquí, així que, de fet, vaig visitar el lloc zero vegades. Però ara anem a recarregar, anem ara recàrrega, ara anem a recarregar, i com era d'esperar, ara que he estat en aquest lloc no és zero, sinó tres vegades.